TEKNOFEST’E KATILACAKLARA ÖNERİLER

*Teknofest etkinlik alanı krokisi ve öğrenci giriş kapısı google haritası aşağıda paylaşılmıştır.

*Ulaşım araçları öğrencileri öğrenci giriş kapısında bıraktıktan sonra otoparka araçları parkedeceklerdir.Sahaya araç girişi yoktur.

*Yemek konusunda mutlaka öğrencilerin yanında bişeyler olmalı, yemek bölümleri var ama çok kalabalık olabileceği için sıkıntı olabilir.Ayrıca ücretli olduğu için öğrenciler tedbirli olmalıdır.Görevli öğretmenlerin telefonları tüm öğrencilerde olmalıdır.Ayrıca öğrenci telefon numaralarına ait liste görevli öğretmende bulunmalıdır.

*Mutlaka rahat kıyafet ve ayakkabı giyinilmeli, şapka şart!Saha geniş olduğu için ağır çanta getirilmemelidir.

*Su çok önemli

*Mümkünse küçük gruplar halinde gezilirse iyi olur, bir anda yanınızdakini kaybetme ihtimali var.

*Program akışı teknofest sitesinden takip edilmelidir.

*Çok kalabalık olabileceği için hareket saatleri konusunda tedbirli olunmalıdır.

29.08.2023 83

29-08-2023