OKULA UYUM HAFTASI BAŞLIYOR

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Anasınıfına ve 1.Sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz için Uyum Haftası 4 Eylül 2023 Pazartesi Günü Saat 10:00 da başlayacaktır. Uyum Haftası Programı hergün için 2 ders ( etkinlik ) saatinden oluşacak olup saat 11:30 da sona erecektir.

Öğrencilerimizin  mümkün olduğunca okul kıyafetleri ile uyum haftasına gelmelerini rica ediyoruz. İhtiyaç listeleri ve tüm bilgi paylaşımını Uyum Haftası sürecinde öğretmenlerinizle program sonunda görüşebilirsiniz.

Yeni eğitim öğretim yılınının hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.

01.09.2023 177

* Sınıflarımız, yönetici ve öğretmenlerimizin de katılımıyla 28.08.2023 tarihinde kura usulüyle belirlenmiştir.

* Sınıf Listeleri bina girişinde duyurulmuştur. Sınıf değişikliği yapılmayacaktır.

* Nakil gelen, sonradan gelen öğrenci vs. gibi durumlarda öğrenci sayılarında değişiklik olabilecektir.

SINIF ŞUBE VE ÖĞRETMENLERİMİZ

Anasınıfı - A Şube - Nihal ÖZDOĞAN (Sabah Grubu)

Anasınıfı - B Şube - Yonca DEMİR MERTTÜRK

1/A - Muazzez GÜNDOĞDU