MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN'A ZİYARET

Okul Müdürümüz Fatih YALÇIN, Müdür Yardımcısı M. Bahadır ARIGAN ve okulumuz öğretmenlerinden Aysun Asiye YÜKSEL ile beraber 10.10.2021 tarihinde Sincan Belediye Başkanı Sayın Murat Ercan'a ziyaret gerçekleştirdiler.

12.10.2021 193

Müdürümüz, Başkan ERCAN' a Sincan Belediyesi olarak şimdiye kadar okulumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek kendilerine anı objesi takdim ettiler ve 2021-2022 eğitim öğretim yılında da başta öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz için oldukça önem arz eden çevre düzenlemesi konularında destek talep ettiler.

Sincan Belediyesi olarak eğitim öğretim konularında oldukça hassas olduklarını ve bu konuları öncelikli gördüklerini belirten başkan ERCAN, belediyenin imkânları ölçüsünde destek vermekten duyacakları memnuniyeti dile getirdiler.

Sincan Belediye Başkanı Sayın Murat ERCAN' a göstermiş olduğu misafirperverlik ve eğitime öğretime duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

12-10-202112-10-2021